Laatu

Laatu

Pyrimme kaikessa toiminnassamme toimimaan joustavasti yhteistyössä tilaajien kanssa ja saamaan tätä kautta kaikkia miellyttävän laadukkaan lopputuloksen. Virheen sattuessa nostamme käden pystyyn ja hoidamme korjauksen sovitusti.

Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen niin yritystasolla kuin myös työntekijöiden koulutuksen kautta. Lisäksi ylläpidämme kalustoamme ja investoimme uuteen, jotta käytössämme on aina turvallinen ja laadukas kalusto.

Toimintamme paikallisesti on myös merkittävä laatutekijä. Henkilöstömme on paikallista ja pääosin suoraan meidän palkkalistoillamme. Myös yhteistyökumppaniverkostomme on paikallisella tasolla laaja ja laadukas, heidän kanssaan toiminta on vakiintunutta vuosien yhteistyön seurauksena.

RALA-pätevyys

Rakentamisen Laatu RALA ry parantaa palveluillaan suomalaisen rakentamisen laatua, yhteistyötä ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA on puolueeton asiantuntijaorganisaatio, joka edistää suomalaisen rakennetun ympäristön laatua ja vastuullisuutta sekä rakennusalan läpinäkyvyyttä.

RALA-pätevyys kertoo, että:
• Yrityksesi täyttää tilaajavastuulain vaatimukset
• Teknisen osaamisen ja resurssien laatu on todennettu
• Vastuuvakuutukset ovat kunnossa
• Tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset

RALA-pätevät yritykset muodostavat hankkeissa vahvan toimitusketjun

RALA on myöntänyt Rakennusliike Pekka Hämäläinen Oy:lle useita RALA-pätevyyksiä.