Rakennusliike P. Hämäläinen

Asiakkaamme

Tarjoamme vuosien kokemukella rakentamisen palvelujamme laajalle asiakaskunnalle. Hoidamme kaiken kokoiset rakentamiseen liittyvät työt. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme projektit kokonasvaltaisesti.

YKSITYISET

Toteutamme niin isot kuin pienetkin projektit ja tarvittaessa autamme suunnittelussa.

TALOYHTIÖT

Toteutamme pienet ja isot remonttityöt taloyhtiön ja asukkaiden etua silmällä pitäen.

YRITYKSET

Teemme yrityksille niin saneeraukset kuin uudiskohteetkin. Meiltä myös aliurakointi.

JULKISYHTEISÖT

Palvelemme vuosien kokemuksella julkisyhteisöjä ja toteutamme kaikki työt laadusta tinkimättä.

Esimerkkejä osaamisestamme

SANEERAUS

Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja kalusto jolla voimme hoitaa niin pienet remontit kuin isot peruskorjaukset.

UUDISRAKENTAMINEN

Oletko rakentamassa omakotitaloa, yrityksellesi tuotantotiloja, tai vaikka rantasaunaa? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.

TERÄSRAKENNETYÖ

Toimenkuvaamme kuuluu myös teräsrakennetyöt. Tuotantotiloissamme on valmiudet erilaisten teräsosien valmistukseen, sekä muihin metallitöihin.

Tiivistys- ja sisäilmakorjaus

Olemme tehneet rakenteiden tiivistyskorjauksia 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Tiedämme kokemuksesta miten vaativatkin sisäilmakorjaukset saadan onnistumaan. Teemme tiivistyskorjaukset nykyaikaisin menetelmin ja työntekijämme ovat koulutettuja sisäilmakorjaustöihin.

PELTITYÖ

Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakennuspeltityöt, konesaumakatot, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

PERINNERAKENTAMINEN JA HIRSIKORJAUS

Olemme tehneet perusteellisia korjauksia vanhoihin rakennuksiin ja museokohteisiin. Työt tehdään tilaajan toiveiden mukaan ja perinteitä kunnioittaen.

AKUSTOLEVY- JA ALAKATTOASENNUS

Olemme tehneet useita alakatto- ja akustolevyasennuksia mm. kouluihin, päiväkoteihin ja toimistoihin.

P1- ja Terve Talo-rakentaminen sekä pölynhallinta

Julkishallinnon kohteissa olemme päässeet alusta asti toteuttamaan työmaitamme P1-puhtausluokassa ja Terve Talo -kriteerein, joista onkin tullut käytäntö työmaillamme. Yhtestyökumppaneidemme kanssa hoidamme työmaan sääsuojauksen projektin vaatimusten mukaan. Meiltä löytyy myös vankka osaaminen työmaiden osastoinnista ja alipaineistuksesta osana pölynhallintaa.

Leikkipaikkojen ja lähiliikuntapaikkojen tarkastukset ja huolto

Leikkipaikan omistaja ja ylläpitäjä on vastuussa kohteen turvallisuudesta. Vaatimuksia leikkipaikan turvallisuutta koskien on annettu kuluttajaturvallisuuslaissa, viranomaisten ohjeistuksissa sekä alan standardeissa (SFS-EN 1176).

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstömme suorittaa leikki- ja lähiliikuntapaikkojen käyttöönotto- sekä kunnossapitotarkastuksia. Tarkastuksen perusteella teemme tarvittaessa huolto- ja korjaustoimenpiteet, jotta kohteen turvallisuus, viihtyisyys ja elinkaariodote saadaan säilytettyä parhaalla mahdollisella tasolla.